06 - 830 830 64 info@ludieq.nl
Selecteer een pagina

Afgelopen 4 juli heeft het CERN bekendgemaakt dat men met behulp van de LHC (de Large Hadron Collider) een deeltje heeft gevonden dat massa heeft welke overeenkomsten vertoont met het zogenoemde Higgs Boson deeltje.

Geweldig nieuws!!! (toch?)

Hier heeft met namelijk veel geld tegenaan gegooid. Deze vinding zou veel betekenen! (toch?)

Dit bewijst dat de wetten tot op heden kloppen (toch?)

Ja, ik vind het fantastisch dat de mens in staat is een dergelijk onderzoek te doen. Geweldig dat er iemand (de heer Higgs zelf) dit 40 jaar geleden voorspeld had.

Maar…wat hebben we er nu echt aan? Geeft het antwoorden…of simpelweg meer vragen? Dit laatste zal het geval zijn. Nog losstaand van het feit dat bovenstaand niet echt bewezen is. Maarja…hoe bewijs je zoiets…

Het is veel makkelijk er maar vanuit te gaan dat het zo is. Omgekeerd zou de doelstelling veel lastiger zijn. Het is namelijk bijna onmogelijk te bewijzen dat iets niet bestaat.

Een antwoord die hierna gevonden mag worden en in 1 lijn ligt met deze ‘materie’ is bijvoorbeeld: wat was de oorzaak van de ‘oerknal’.

Ja, onderzoek kan een goede basis zijn voor vervolgstappen, daar ben ik wel van overtuigd. Maar het moet wel zin hebben. Zo is het ook voor uw onderneming. Marktonderzoek is goed, maar moet wel een doel hebben. Het kost namelijk vaak een flinke stuiver, en levert soms ook meer vragen op dan antwoorden.

Bent u van plan een marktonderzoek te gaan uitvoeren, wacht dan nog heel even, en neem contact op met Ludieq…wellicht zijn er andere, veel praktischere mogelijkheden!