06 - 830 830 64 info@ludieq.nl
Selecteer een pagina

Ik las net dat er een kameleon is ontdekt van nog geen 3 cm, dit is best klein!

De Kameleon is een bijzonder diersoort. Het behoort tot de leguaanachtigen in de hagedissenfamilie. De kameleon bezit enkele zeer bijzondere kenmerken. Veruit de bekendste hiervan is dat het in staat is om van kleur te veranderen. Veel mensen weten dat een kameleon van kleur verandert die overeenkomt met hun omgeving. Noem het een soort overlevingsstrategie.

Wat wellicht minder mensen weten is dat ze ook van kleur veranderen als hun humeur verandert. In dat opzicht lijken ze dan wel weer een beetje op de mens. Alleen geven ze dit nog wat duidelijker aan…

Ik zie in het bedrijfsleven veel kameleons. Kijk…dat men kleur bekent als hun gemoedstoestand  veranderd is wellicht nog begrijpelijk, maar dat er ook  bedrijven zijn die veranderen met hun omgeving is toch wat anders. Volgens mij ben je dan namelijk bezig je eigen identiteit en imago te verloochenen. En dat gaat een keer tegen je werken.

Zelf ben ik momenteel middenin verschillende huisstijl trajecten beland. En dan heb je direct te maken met kleur, vorm en identiteit. Een mooi traject waarbij ik me duidelijk concentreer op  imago en identiteit.

Wat ik u eigenlijk wil meegeven is, voorkom het kameleon effect, wees jezelf!

Ook eens weten wat Ludieq nog meer doet op dit gebied? Bel 06 – 830 830 64 of laat uw contactgegevens achter.